מתכון לסלסה

תמונה של מתכון לסלסה

סלסה היא תבלין העשוי מעגבניות, בצל, פלפל צ'ילי וכוסברה. אפשר להכין בבית או לקנות במכולת.

מתכון זה מיועד לסלסה עדינה שיכולה לשמש כמנה ראשונה או להוסיף קצת טעם למנה המקסיקנית האהובה עליך. זה נהדר למי שלא אוהב אוכל חריף!

מתכון לסלסה רכיבים:

-1 בצל קצוץ דק

-4 שיני שום קצוצות

-2 כפות כמון טחון

-2 כפות פפריקה (לא חובה)

-1 כפית כוסברה טחונה (לא חובה)

-1/2 כפית מלח (או יותר לפי הטעם)

-3 גדולות עגבניות קצוצות דק- 1/2 כוס עלי כוסברה טריים (קצוצים דק)

קצת מידע על רוטוב הסלסה:

סלסה היא רוטב חריף שמוגש בדרך כלל כמלווה לאוכל מקסיקני. אפשר להשתמש בו גם כמטבל לצ'יפס טורטיה או כמרכיב במנות אחרות, כמו בוריטוס, טאקו וקוואסדילה. המילה "סלסה" באה מהמילה הספרדית "סלסה" שפירושה רטבים. מתכוני סלסה מכילים לרוב עגבניות, בצל ופלפלים. מרכיבים נוספים שמתווספים לרוב ל- מתכון לסלסה הם כוסברה, שום, מיץ ליים ומלח.

איך תרצו לשתף את המתכון?

לאן תרצו לחזור במאמר?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

יש לכם מתכון מנצח? שלחו לנו!

מתכונים נוספים

דילוג לתוכן