חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בטטה מקסיקנית מתכון

תמונה של בטטה מקסיקנית

מתכון בטטה מקסיקנית עם תפוז ורום – בטטה מקסיקנית היא מנה טעימה שניתן להגיש בחגים או בכל תקופה אחרת בשנה. מתכון זה מלא טעם ואיזון מושלם של מתוק, מלוח וחריף. מתכון זה הוא פשוט להכנה:

בטטה מקסיקנית מתכון

• 1 כפית שמן קנולה
• 3 בטטה בינונית, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
• 3/4 כוס מרק עוף
• 1/2 כוס מיץ תפוזים
• רום 1 TBSN (אמרטו זה טוב)
• 2 כפיות דבש
• 2 כפיות עמילן תירס
• 1/8 פלפל לבן
• מלח
• 1 כף פטרוזיליה או כוסברה טחונה

עוד מנות שתמצאו:

מתכונים לאוכל מקסיקני>> | | גואקמולי מתכון

אופן הכנה בטטה מקסיקנית

לחמם שמן על גובה בינוני
• מוסיפים בטטה פרוסה עגולה על כל תחתית סיר או מחבת גדולה
• מוסיפים 1/2 כוס מרק עוף ומחכים לרתיחה, ואז מצמצמים ומכסים ל-10 דקות
• לחכות עד שהנוזלים מתאדים והתפוח האדמה מקבל גוון חום  לוח בערך (כ- 5 דקות)
• בקערה, מערבבים את 1/4 כוס מרק העוף הנותר, מיץ תפוזים, מלח, רום, דבש, עמילן תירס ופלפל לבן. להוסיף לסיר או למחבת ולהרתיח בגובה בינוני עד שזה נהיה סמיך.
• מקשטים בפטרוזיליה או כוסברה ובתאבון 🙂

 

איך תרצו לשתף את המתכון?

לאן תרצו לחזור במאמר?

תגובה אחת

  1. הכנתי את המתכון הזה בבית והוא יצא וואווווו!! ממש טעים וקל להכנה אלופים, אלופים!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן