חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לטאקו

תמונה של מתכון לטאקו

טאקו מקסיקני הם סוג של אוכל מקסיקני המורכב מטורטיית תירס מקופלת או מגולגלת סביב מילוי. ניתן לאתר את מקורות הטאקו המקסיקני למקסיקו הפרה-קולומביאנית, עם עדויות לאכילת טאקו כבר במאה ה-16.

לטאקו שני מרכיבים בסיסיים: 1) הטורטייה ו-2) המילויים. טורטיות עשויות מקמח תירס או חיטה, שנטחן לבצק שמעצבים אותו לעיגול דק אחד או יותר ומבשלים אותו על מחבת פסים חמה עד להשחמה משני הצדדים. המילויים לטאקו הם בשר וגבינה אבל אנחנו מספקים מתכון כשר.

מתכון לטאקו רכיבים

1: בצל צהוב או לבן לקצוץ בינוני.

2: שתי יחידות של שיני שום – חתוך

3: 2 כפיות של אבקת בשר בכוס מים חמים (ציר בקר).

4: 100 גרם של רסק עגבניות – בדרך כלל קופסא אחת

5: 1 כף פפריקה מתוקה

6: פלפל שחור לפי הטעם

7: שתי יחידות של עלה דפנה

8: 1 כפית של פפריקה חריפה

9: 1.5 כפית קמון טחון

10: 1 כפית מלח ים

11: 1/4 כפית של תבלין שום

12: 1/4 כפית אבקת בצל

13: 1/4 כפית אורגנו

1/5 קילו בקר טחון

רוצים לשלב במתכון טאקו גם רוטב סלסה לחצו כאן>>

מתכון אופן הכנה:

לקחת 2 כפות של שמן ולטגן את הבצל עם השום עד שזה נהפך להיות חום בהיר. לקחת את כוס של ציר בשר ועלה דפנה ועל זה לשים את החצי קילו בשר טחון שזה יהיה רתיחה ועם המזלג לפרק את הבשר בכדי שזה יהיה גרגרים והציר בקר נעלם.

בשלב הבא לשים עגבניה אחת עם כל התבלינים.

שאתם רואים שהבשר מתחיל לתסוס להוציא את הבשר.

בשלב הבא שמים את כל הבשר בתוך טאקו מוכן, אפשרי לקנות את זה בחנויות.

להוסיף על הבשר בתוך הטאקו חסה וסלסה.

אם אתם אוהבים: אתם יכולים להוסיף גוואקמולי.

איך תרצו לשתף את המתכון?

לאן תרצו לחזור במאמר?

תגובה אחת

  1. הכנתי את המתכון באתר שלכם והוא יצא מדהים!!!!

    נראה שאתם מבינים טוב באוכל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן